This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | tel: +385 43 243 243 | Trg hrvatskih branitelja 21 | Bjelovarska kreditna unija

Članstvo

Osoba koja želi postati član Kreditne unije dužna je u pisanom obliku podnijeti Zahtjev za pristupanje u članstvo Kreditne unije.Odobrenje za pristupanje u Kreditnu uniju donosi Nadzorni odbor Kreditne unije jednoglasnom odlukom svih članova.

Članom Kreditne unije postaje osoba koja je dobila odobrenje na podneseni zahtjev, dala izjavu o prihvaćanju Statuta Kreditne unije, izboru zastupnika za Skupštinu zastupnika Kreditne unije ovjerenu od javnog bilježnika i koja je uplatila članski udjel.

Iznos jednog članskog udjela je 100 kuna.

Sva prava i obveze članova Kreditne unije propisane Zakonom i Statutom, kao i obveze Kreditne unije prema članovima koja prava i obveze proizlaze iz redovnog poslovanja Kreditne unije, te koja su propisana Zakonom i Statutom, primjenjuju se na jednak način i primjenom istih mjerila u odnosu na sve članove Kreditne unije.

Prednosti članstva

Članovi Kreditne unije stječu pravo na razne oblike kreditiranja, štednje, prava na garancije i novčane pomoći kreditne unije.

Značajno kraći vremenski period obrade VAŠEG kreditnog zahtjeva u kreditnoj uniji za razliku od bilo koje druge financijske institucije.

Individualni pristup klijentima / članovima, te profesionalna i brza usluga.

 

Bjelovarska kreditna unija ima ukupno 136 članova.

Naše usluge

Kontaktirajte nas

  • Trg hrvatskih branitelja 21
    43000 Bjelovar
  • tel: +385 43 243 243