This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | tel: +385 43 243 243 | Trg hrvatskih branitelja 21 | Bjelovarska kreditna unija

Što su kreditne unije?

Kreditne unije su financijske institucije koje, za razliku od banaka, ne posluju po načelu dobiti nego pomoći svojim članovima. Kreditna unija svojim članovima omogućuje štednju, te dobivanje povoljnijih kredita, novčane pomoći i jamstava, i to samo u domaćoj valuti. Štedni ulozi u kreditnoj uniji nisu osigurani kod nadležne državne agencije.

Zašto kreditna unija?

Borba protiv globalne ekonomije u glavama ljudi postaje borba protiv egoizma, velikih korporacija, sustava u kojeg su do jučer vjerovali, a koji ih je slijepo izigrao. Bilo je pitanje kad će se osmisliti način borbe protiv ovih „Banaka - gospodara Svemira“. I odgovor je stigao. Kroz širenje broja ulagača u kreditne unije javnost bankama jasno daje do znanja da više neće tolerirati njihov plan stvaranja profita samo za one na vrhu, već i potpunu promjenu financijskog sistema od kojeg korist mora imati i pojedinac.

Članovi Bjelovarske Kreditne Unije?

Bjelovarsku Kreditnu Uniju čini zatvorena skupina fizičkih osoba s prebivalištem u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, odnosno trgovaca, obrtnika i pojedinaca sa sjedištem u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Kreditna unija svojim članovima omogućuje štednju, te dobivanje povoljnijih kredita, novčane pomoći i jamstava, i to samo u domaćoj valuti. Nadzor nad poslovanjem kreditnih unija obavlja Hrvatska narodna banka.

Predmet poslovanja Bjelovarske Kreditne Unije:

•    zaprimanje novčanih depozita članova Kreditne unije u domaćoj i stranoj valuti,
•    odobravanje kredita članovima Kreditne unije u domaćoj valuti

Naše usluge

Kontaktirajte nas

  • Trg hrvatskih branitelja 21
    43000 Bjelovar
  • tel: +385 43 243 243